Dess. 08: Kortholder til 6-10 kort

De kan laves i forskellige skindtyper, f.eks. kalve- eller bøffelskind, elefanthud, strudsefod, krokodille- og alligatorskind. Vildsvin-logo i sterlingsølv.

Dess. 07: Kortholder til 4-6 kort

De kan laves i forskellige skindtyper f.eks. kalve- eller bøffelskind, elefanthud, strudsefod, krokodille- og alligatorskind. Vildsvin-logo i sterlingsølv.

Dess. 02: Ægte alligator, krokodille, elefant eller strudsefod

31 mm bredt. Ægte alligator, krokodille, elefant eller strudsefod øverst på bæltet og vegetabilsk kalv som foer. Spænde og vildsvin-logo er i massivt sterlingsølv. Spændet er håndsyet på bæltet. Typen af skind, farve og tråd kan kombineres efter dine ønsker.

Dess. 02: Kalve- eller bøffelskind

31 mm bredt. Kalve- eller bøffelskind øverst på bæltet og vegetabilsk kalv som foer. Spænde og vildsvin-logo er i massivt sterlingsølv. Spændet er håndsyet på bæltet. Typen af skind, farve og tråd kan kombineres efter dine ønsker.

Dess. 05: Ægte alligator, krokodille, elefant eller strudsefod

34 mm bredt. Ægte alligator, krokodille, elefant eller strudsefod øverst på bæltet og vegetabilsk kalv som foer. Spænde og vildsvin-logo er i massivt sterlingsølv. Spændet er håndsyet på bæltet. Typen af skind, farve og tråd kan kombineres efter dine ønsker.

Dess. 05: Kalve- eller bøffelskind

34 mm bredt. Kalve- eller bøffelskind øverst på bæltet og vegetabilsk kalv som foer. Spænde og vildsvin-logo er i massivt sterlingsølv. Spændet er håndsyet på bæltet. Typen af skind, farve og tråd kan kombineres efter dine ønsker.

Dess. 06: Ægte krokodille, elefant eller strudsefod

36 mm bredt. Ægte krokodille, elefant eller strudsefod øverst på bæltet og vegetabilsk kalv som foer Spænde og vildsvin-logo er i massivt sterlingsølv. Spændet er håndsyet på bæltet. Typen af skind, farve og tråd, kan kombineres efter dine ønsker.

Dess. 06: Kalve- eller bøffelskind

36 mm bredt. Kalve- eller bøffelskind øverst på bæltet og vegetabilsk kalv som foer. Spænde og vildsvin-logo er i massivt sterlingsølv. Spændet er håndsyet på bæltet. Typen af skind, farve og tråd kan kombineres efter dine ønsker.

Dess. 04: Kalve- eller bøffelskind

39 mm bredt. Kalve- eller bøffelskind øverst på bæltet og vegetabilsk kalv som foer. Spænde og vildsvin-logo er i massivt sterlingsølv. Spændet er håndsyet på bæltet. Typen af skind, farve og tråd kan kombineres efter dine ønsker.