Dess. 01: Alligator, krokodille, pytonslange, firben, elefant eller strudsefod

Kort beskrivelse

21 mm bredt. Ægte alligator, krokodille, pytonslange, firben, elefant eller strudsefod øverst på bæltet og vegetabilsk kalv som foer.

Spænde og vildsvin-logo er i massivt sterlingsølv. Spændet er håndsyet på bæltet.

Typen af skind, farve og tråd kan kombineres efter dine ønsker.

Måltagning:

Priser
Alligator- eller krokodilleskind: 7.875 DKK inkl. moms
Elefanthud, pyton, firben eller strudsefod: 6.500 DKK inkl. moms

Produktbilleder

Beskrivelse

Struds

Dette 21 mm brede damebælte i sort strudsefod kan både anvendes, så det matcher eller så det bliver en flot kontrast til mange forskellige farver i garderoben. 21 mm er en klassisk bredde på et damebælte, både til bukser og kjoler, siddende enten stramt eller løsthængende i talje og på hofter. Spændet er udformet så det følger kroppens runding.

Bæltet i strudsefod fås i følgende farver: cognac, brun og sort. Det leveres i både halvmat og blankt.

Strudsen er opdrættet i Sydafrika. Skindene er ligeledes garvet i Sydafrika, hvor de er blevet gennemfarvet efter garvningsprocessen og viderebehandlet med voks. Den del, der er anvendt til bæltet, kommer fra forsiden af strudsens ben og fod. Skindet fra strudsefoden er meget slidstærkt.

 

Firben

Dette 21 mm brede damebælte i firben i farven ”natur”, kan både anvendes, så det matcher eller så det bliver en flot kontrast til mange forskellige farver i garderoben. 21 mm er en klassisk bredde på et damebælte, både til bukser og kjoler, siddende enten stramt eller løsthængende i talje og på hofter. Spændet er udformet så det følger kroppens runding.

Bæltet i firben fås i følgende farver: Natur mat, natur blank og brun blank

Navnet på denne art af firben er ”Varano del Nilo” og det kommer fra Cameroun i Afrika. De eksotiske skind er garvet og viderebehandlet i Italien, som må siges at ligge på 1. pladsen hvad angår garvning af skind.

 

Pytonslange

Dette 21 mm brede damebælte i pytonslange er tofarvet i slangens naturlige farver. Det kan både anvendes, så det matcher eller så det bliver en flot kontrast til mange forskellige farver i garderoben. 21 mm er en klassisk bredde på et damebælte, både til bukser og kjoler, siddende enten stramt eller løsthængende i talje og på hofter. Spændet er udformet så det følger kroppens runding.

Pytonskindet som er anvendt til bæltet på billedet, er skåret ud af et helt skind som er over 4 meter langt. Der er fundet pytonslanger som er næsten 9 meter lange. Skindene er ikke særlig tykke fra naturens side, så derfor er det nødvendigt at forstærke dem på bagsiden.

 

Generelt

Bæltet er foret med vegetabilsk garvet kalveskind, som er opdrættet i Skandinavien. Huderne er så garvet og færdigbehandlet i Italien på et af de bedste garverier i landet. Der bliver de garvet med et højt indhold af fedt og bagefter gennemfarvet med transparent anilinfarve. Til sidst bliver huderne præpareret med voks.

Sytråden jeg anvender, er en tysk kunstsilke som er utrolig slidstærk. Selv under mange års brug bliver den ikke slidt. Samtidig arbejder denne tråd perfekt sammen med læderet, da tråden er spundet, så den er både smidig og blød.

Spændet er støbt i 925 Sterling sølv i Tyskland og siden renoveret hos en guldsmed, ligeledes i Tyskland. Når jeg har modtaget spændedelene fra Tyskland, giver jeg dem den sidste finish med en speciel pudsemasse, så spændet får den helt rigtige, bløde, svagt mælkede sølvfarve som står optimalt til det mere rå udtryk i læderet.

Flere produkter fra samme kategori

Er du interesseret?

Du kan bestille Dess. 01: Alligator, krokodille, pytonslange, firben, elefant eller strudsefod her.

Bestil: Dess. 01: Alligator, krokodille, pytonslange, firben, elefant eller strudsefod

Jeg laver udelukkende custom made produkter ud fra kundens specifikke ønsker, baseret på min faste kollektion.

Måleskema guide